» Regals personalitzats

Regals personalitzats

clauers fotogràficsTasses, Clauers, puzles, Bosses … i un llarg etc. Tenim un gran assortiment d’articles per a regals totalment personalitzables amb les teves fotos personals, de viatges, de reunions i celebracions familiars … qualsevol moment pot ser perfecte per a “immortalitzar”. Si ho prefereixes, pots aprofitar per fer una sessió de fotos en els nostres estudis.

Disposem del regal original … una imatge en vidre 3D amb una base rotatòria. Sorprèn als teus éssers estimats.

Dissenys personalitzats

Llibre Album digital

Ja està disponible el programari amb el qual pots personalitzar tots els teus àlbums, Calendaris, Targetes o Invitacions, Posters i Objectes d’Regals. Una aplicació molt completa que no necessita instal·lació ja que és totalment online!, on el límit l’estableix la teva pròpia creativitat.

Calendaris personalitzats

Sorprèn els teus familiars i/o amics amb la unió perfecta entre la qualitat dels nostres productes i les millors imatges dels teus moments més especials per crear un record únic. No deixis en l’oblit les fotos de les vacances o celebració … crea el teu propi àlbum, còmodament des de casa i dóna-li el teu toc personal. Ara la celebració no acaba el mateix dia, podràs recordar-la amb la família o amics en qualsevol moment.
Prem sobre la següent imatge per donar curs a la teva imaginació!

Banda de Productes

Exemple d’un Trencaclosques Fotogràfic

Trencaclosques Fotogràfic

© FOTO LLOFRIU, Fotografía profesional para eventos sociales y publicitarios Up