» Presentació

Presentació

Benvinguts a la nostra pàgina web. Els oferim la nostra àmplia gamma de serveis al voltant de la fotografia per cobrir totes les seves expectatives i necessitats socials i professionals. El nostre major desig és posar tot el nostre coneixement de l’art i de la tècnica fotogràfica a aconsellar als nostres clients, crear una idea o realitzar utilitzant els mitjans més adequats, siguin clàssics o moderns.

Som una empresa dedicada al món de la imatge començan a la data de 1970. Des de sempre hem adoptat una visió avantguardista en tots els apartats de la fotografia i del cinema. En aquesta llarga trajectòria, hem anat incorporant les tècniques millors e innovacions que contínuament han anat revolucionant el mercat de la imatge . Hem pogut gaudir dels grans canvis esdevinguts en l’àmbit de la fotografia, passant per càmeres analògiques de Format Mitjà i Gran Format, del laboratori en Blanc i Negre al Color, per equipament específic per a Estudi com el projector de fons Hensell i un llarg etcètera, fins a arribar als nostres dies al sistema Digital. En aquest apartat, disposem d’una àmplia tecnologia com càmeres de sensor Full Format i fotografia panoràmica esfèrica de 360 graus, en què som especialistes recreant un tour complet del seu centre de treball. Sempre al servei de la millor imatge i de la millor presentació mantenim una dinàmica jove i actual.

El nostre treball sempre ha estat i continua sent donar vida a la imatge enfocant els millors moments i instants especials de qualsevol esdeveniment. Segons el desig del client li donem un toc artístic, realista o màgic a aquests moments que duren gens més un instant però que per a vostè capturem per sempre.

La nostra meta és satisfer al client. Els agraïm la visita i ens encantarà rebre al nostre establiment o al nostre correu electrònic per a qualsevol consulta.

© FOTO LLOFRIU, Fotografía profesional para eventos sociales y publicitarios Up